Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Medo
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Teste ADN / Teste de paternitate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
MEDO ofera servicii de testare a paternitatii si a inrudirii cu ajutorul analizelor de ADN.

     MEDO este partenerul exclusiv al DDC - DNA Diagnostics Center, din Statele Unite ale Americii, lider mondial in testarea paternitatii, cu lant de laboratoare in toata lumea.

     DDC – DNA Diagnotics Center este colaborator FBI si Discovery.

     Procedura de recoltare a mostrelor de ADN este nedureroasa, prin simpla frecare a unei periute speciale pe interiorul obrazului. Un alt avantaj este acela ca nu conteaza varsta persoanei ce doreste sa efectueze acest test.

     Rezultatul obtinut in urma analizelor este de foarte mare precizie deoarece se testeaza pana la 23 de regiuni de ADN ceea ce asigura o acuratete de 99.9999%.

Rezultatul testului il obtineti in doar 15 zile si la cel mai mic pret de pe piata, raportat la calitate si siguranta !!  Garantam acuratetea rezultatelor !!

     MEDO asigura consiliere personalizata clientilor, in functie de tipul solicitarilor si problemelor. Avem posbilitatea sa efectuam, la cerere, expertize extrajudiciare genetice pentru stabilirea gradelor de rudenie in cadrul unor procese de stabilire a paternitatii, maternitatii, adoptii sau succesiuni. Expertizele genetice extrajudiciare se pot efectua pentru stabilirea oricarui grad de rudenie.

     MEDO este o companie inregistrata la  ‘Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal’, astfel, fiind garantata confidentialitatea datelor.

Telefon : 0722 60 58 91, Mihaela Alexandru - Consilier client.
Din Gura in Gura