Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Medo
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de ambulanta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Serviciul de Ambulanţă MEDO este un puternic serviciu  privat, dotat cu ambulanţe denumite Unităţi Medicale Mobile de Intervenţie şi Transport, fiind pregătit pentru a răspunde solicitărilor clienţilor  MEDO. Nu este o alternativă a serviciului public.
Ambulanţele sunt echipate după cele mai moderne standarde europene. Dotările speciale reprezentate de: targă vacumatică, targă cu tren de rulare escamotabil şi cu sistem de fixare variabil, sisteme de încălzire / răcire în celulă de urgenţă, permit transportul pacienţilor în cele mai bune condiţii de siguranţă.  Acestea sunt facilitati care ne diferentiaza în mod pozitiv fata de celelalte servicii de ambulanta existente în Brasov.

      Pacientul are nevoie de rezolvarea problemelor, nu de explicatii!

      Serviciul nostru de ambulanta este primul serviciu privat de ambulanta din Brasov.
      Echipajele noastre sunt experimentate in transporturi medicalizate interspitalicesti si pe distante lungi, interne si internationale; Trei ambulante echipate la standarde europene cu, monitor defibrilator, pulsoximetrie, electrocardiograf, sistem de oxigen, targi politraume, truse de medicatie si truse de resuscitare cardiorespiratorie, aspirator de secretii, , truse cu atele pentru imobilizare fracturi, scaune cu rotile pentru transport etc. plus, trei masini de interventie rapida, va stau la dispozitie in orice moment.

Ambulantele sunt conectate între ele, cu Dispeceratul de Asistenta medicala la domiciliu, cu Centrul Medical, cu Dispeceratul de Nursing prin intermediul unui sistem de radiocomunicatii portabil, legat la Internet cu o baza de date a pacientilor, in asa fel incat in fiecare moment pot fi aflate date despre pacient, fiind posibila furnizarea de informatii multiple echipajelor din teren.

      Accesibilitatea la servicii de ambulanta MEDO este asigurata 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamâna, 365 de zile pe an. Colectivul tânar, cu media de vârsta sub 35 de ani este antrenat sa faca fata celor mai diverse activitati medico-chirurgicale, vizite la domiciliu, transporturi medicalizate în Brasov, în tara si în strainatate.

      De aceste servicii beneficiaza membri abonati MEDO si pacientii aflati în programul de nursing;

      In momentul de fata Serviciul de Ambulanta MEDO asigura servicii pentru hoteluri din Brasov si Poiana Brasov. Deasemenea oferim asistenta medicala de urgenta pentru manifestarile culturale, artistice, competitii sportive.

Există acorduri de cooperare medicala directă cu:
• International SOS Paris, SOS Londra, SOS Geneva
• ALLIANZ WORLDWIDE CARE
• Spitalul Clinic de Urgenţă  Bucureşti
• Evacuări aeriene
• ASB – Ambulanţa germană
• London Ambulance Service
• ADAC – Automobil Club Germania
Din Gura in Gura