Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Medo
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Medicina muncii / servicii gratuite
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
MEDO Brasov ofera servicii de medicina muncii / servicii gratuite, la nivel national. Preturi de la 0 la 20 Euro / luna.

Conform legislatiei in vigoare privind Medicina Muncii, toti angajatorii trebuie sa asigure medicina preventiva angajatilor, incheind in acest sens un contract cu o unitate medicala autorizata.

MEDO dispune de un departament specializat in servicii medicale de Medicina Muncii cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Scopul unui serviciu de medicina muncii:

- evaluează starea de sănătate a personalului angajat pe specificul funcţiei şi în relaţie cu mediul de muncă
- oferă consultanţă angajatorilor privind factorii de risc profesional şi modalitatea de evitare a acestora.
- gestioneaza si arhiveaza documentele medicale
- realizeaza interfata cu organismele de control ale statului

O varianta speciala este reprezentat de serviciul medical de tip ’’CORPORATE‘’ care este creat special si orientat catre organizatiile care isi respecta membrii si nevoile acestora, indiferent de numarul de angajati.
         Prin aceste servicii dorim sa fim alaturi in efortul dumneavoastra de a asigura propriilor membrii cele mai bune conditii de desfasurare a activitatii, prin mentinerea starii de sanatate la un nivel optim, la niste costuri fara concurenta.
         Cardurile proprii, personalizate, vor facilita accesul rapid si usor la serviciile dedicate, prin accesarea informatiilor tiparite pe card.
         MEDO va ofera optiunea de a alege pachete diferite de servicii, pentru aceasi organizatie, in functie de importanta posturilor, plecand de la pachetul de baza de examinari de medicina muncii, cum ar fi :
1.Servicii    medicale flexibile si adaptabile, cu larga acoperire nationala, menite sa va confere siguranta si incredere, printr-un sistem medical modern, certificat ISO si dedicat dumneavoastra.
2.Examinarile si serviciile medicale obligatorii conform legislatiei medicina muncii in vigoare.
3.Numar nelimitat de consultatii de medicina generala, medicina de familie,    in caz de boala la solicitare la sediul MEDO din Brasov, in limita programului de functionare sau la domiciliu pacientului 24 / 24 h.
4.Dispecerat telefonic national, 24 de ore din 24, tel : 0268-966 !
5.Examinari medicale de specialitate (sunt incluse toate serviciile de specialitate pana la poarta spitalului).
6.Servicii de laborator pentru analize medicale.
7.Accesul    la serviciile retelei medicale private MEDO cu acoperire nationala, in toate orasele mari.
8.Transport cu ambulantele proprii in caz de necesitate.
9.In caz de boala cu spitalizare garantam accesul la saloane private in Bucuresti, in tara sau international si programari cu prioritate pentru examinari si interventii speciale de tipul investigatii computer-tomograf, rezonanta magnetica-nucleara, cardiologie interventionista si alte investigatii medicale de varf
10.Examen clinic de bilant anual.
11.Programari cu prioritate la toate consultatiile.
12.Medic dedicat programului , cu rol de coordonare si decizie in stabilirea tuturor actiunilor medicale in vederea rezolvarii clientilor
13.Medic responsabil coordonator corporate

     COSTURILE DUMNEAVOASTRA :
         In respectul legii si in    functie de nevoile organizatiei, preturile pleaca de la 0 Euro/ persoana/ luna, pachetul minim, ajungand pana la 20 Euro/ persoana / luna    – servicii medicale ambulatorii “full-cover”.
         Consultantul MEDO va sta la dispozitie pentru a va consilia in crearea unui program adaptat necesitatilor dumneavoastra.
         Pentru detalii suplimentare si pentru solicitarea ofertei personalizate va rugam sa contactati Departamentul de Medicina Munci al MEDO la sediul nostru sau telefonic la 0268.41.24.21.
http://www.medo.ro/servicii-speciale/medicina-muncii

.
Din Gura in Gura