Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Medo
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Asistenta medicala internationala
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Medo este una dintre putinele clinici medicale din Romania acreditate pentru oferirea de servicii medicale pentru medicina maritima.
Medicii antrenati in asemenea activitati trebuie sa fie membrii ai IMHA (International Maritime Health Association). IMHA promoveaza,in mod stiintific, calitatea starii de sanatate a marinarilor.
Examinarile asupra starii de sanatate sunt de competenta oricarui medic care, conform noilor conventii STCW, trebuie sa fie atestat pentru a desfasura aceasta activitate.
Medicul trebuie sa cunoasca amanunte despre munca personalului maritim, despre ceea ce implica si cere aceasta.
Medo are incheiate, de asemenea, contracte de servicii medicale internationale pentru firme precum Carnival, Oil&Gas UK si All One Health, servicii care sunt oferite la sediul clinicii noastre.
Consultatiile se efectueaza pe baza de programare.
Pentru programari si pentru informatii suplimentare va rugam sunati la numarul 0268.41.24.21

Acolo unde din diverse motive (sociale, economice, guvernamentale, etc) serviciile medicale sunt insuficiente pentru nevoile imediate ale pacientului, exista solutia tratamentului în afara tarii de origine, în centre medicale de renume international, cu specialisti de prima mâna si tehnologii avansate de diagnostic si tratament.
Prin servicul nostru de ambulanta puteti beneficia de transport medicalizat specializat în toata lumea, inclusiv cu ambulanta aeriana.
MEDO va poate oferi accesul în centre medicale internationale de renume mondial, avand personal medical avizaWt sa sprijine demersurile pacientilor în cautarea celui mai bun tratament si cu parteneri internationali recunoscuti în domeniile în care s-au afirmat.
Din Gura in Gura